۱۴۰۱/۹/۳۰، ۱۲:۴۱ عصر
(۱۴۰۱/۹/۳۰، ۰۳:۰۴ صبح)فلامینگو نوشته است: رز جان چه ترکیب جالبی، سیب و میخک. نشنیده بودم.
اون شراب داغ که گفتی معمولا داخلش دارچین یا چیزای دیگه میریزن.
موقع کریسمس هم یه مدل بیسکویت زنجبیلی هم درست میکنن خیلی ساده و خوشمزه هست. یه چیزی هم مث شیرینی مشهدی یا همون مربایی هم درست میکنن.
من عاشق اون بیسکویت زنجبیلی کریسمسی آلمان هستم. همونی رو میگی که Lebkuchen میگن و سوغاتیتون حساب میشه؟ واقعاَ خوشمزهست. روشم یه لایه شکلاتی معمولاَ هست، درسته؟ دستور خوبی ازش اگر داشتی بگو. من باید تلاش کنم درست کنم خودم. خیلی مزهی پیچیدهی عجیبی داره.