۱۴۰۱/۹/۳۰، ۰۵:۵۴ عصر
بچه ها این دستور رو من امتحان کردم ،مزه ش رو چشیدم خوشمزه س
فقط بعدا عکس میذارم ،داره خنک میشه
نشاسته گل ۱ لیوان
آب سرد ۲ لیوان
گلاب نصف لیوان
شکر ۱ و ۱/۳لیوان
روغن مایع یا کره ۱ قاشق غذاخوری
ژلاتین ۲ ق چای خوری در ۱/۳لیوان آب بنماری بشه
توی قابلمه آب سرد میریزیم ،نشاسته رو یواش یواش اضافه میکنیم و با دستمون کاملا از هم باز میکنیم ،گلوله ای باقی نمونه
حرارت رو متوسط زیر قابلمه روشن میکنیم
با قاشق چوبی مرتبا هم میزنیم یکم ک خودش رو گرفت سریع
شکر و ژلاتین رو اضافه میکنیم، مرتب مخلوط میکنیم ،گلاب رو اضافه میکنیم و در آخر روغن رو
آروم آروم خودش وسط قابلمه جمع میشه
گاز رو خاموش میکنیم وقتی از حرارت افتاد ،توی ظرف میذاریم بره ت یخچال ۱ ساعت استراحت
بعدم ک توی پودر نارگیل میغلطه و یه نصف گردو میذاریم روش
فقط بعدا عکس میذارم ،داره خنک میشه
نشاسته گل ۱ لیوان
آب سرد ۲ لیوان
گلاب نصف لیوان
شکر ۱ و ۱/۳لیوان
روغن مایع یا کره ۱ قاشق غذاخوری
ژلاتین ۲ ق چای خوری در ۱/۳لیوان آب بنماری بشه
توی قابلمه آب سرد میریزیم ،نشاسته رو یواش یواش اضافه میکنیم و با دستمون کاملا از هم باز میکنیم ،گلوله ای باقی نمونه
حرارت رو متوسط زیر قابلمه روشن میکنیم
با قاشق چوبی مرتبا هم میزنیم یکم ک خودش رو گرفت سریع
شکر و ژلاتین رو اضافه میکنیم، مرتب مخلوط میکنیم ،گلاب رو اضافه میکنیم و در آخر روغن رو
آروم آروم خودش وسط قابلمه جمع میشه
گاز رو خاموش میکنیم وقتی از حرارت افتاد ،توی ظرف میذاریم بره ت یخچال ۱ ساعت استراحت
بعدم ک توی پودر نارگیل میغلطه و یه نصف گردو میذاریم روش
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎