۱۴۰۱/۱۰/۲، ۰۲:۳۰ صبح
(۱۴۰۱/۱۰/۲، ۰۱:۴۵ صبح)Nedaaa28 نوشته است: واسه بچه پنیر پیتزا چه مارکی میگیرین؟
من یادمه کوچیک که بود، از این موزارلاهای گردالی گردالی می گرفتم... ولی الان موزارلاهای مدادی و بافته شده و اینا هم توی بازار اومده، قیمتش برای من گرون بود، تا حالا تست نکردم، اما توی مطالب خارجیا خیلییییی می بینم که از این مدل پنیرا حتی برای بچه های بزرگترشون استفاده می کنن (بصورت میانوعده و خالی خالی)...
اگر هم منظورت برای روی پیتزاست، همون گردالی های تازه از همه بهتره به نظرم، و واقعا نمکشون هم کمه...
الان دیگه پنیر مطهر برای پیتزا استفاده می کنیم... ولی جدیدا انگار معده مون رو اذیت می کنه... کمتر کلا پیتزا درست می کنم و تقریبا دو ماه هر جمعه درست کردم، بعدش درد شروع شد... نمی دونم از پنیر بود یا چی، اما با اینکه "میگن" بهترین برند بازاره، تجربه ی ما به این صورت بود... منم دنبال پنیر بهترم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم