۱۴۰۱/۱۰/۳، ۰۲:۴۹ صبح
نونا از خوندن نوشته هات خيلي ناراحت شدم
اصلا نميتونم خودمو جات بذارم
يادتونه يه روز نوشتم پسرم بدغذاييش شروع شده؟!
اخه عصرونه براش يه چيز متفاوت درست كرده بودم كه كلا عصرونه رو نخورد
فرداش دوباره عصرونه يه چيز ديگه درست كردم بازم نخورد ديگه داشتم فكر ميكردم از عصرونه بيزار شده اخه همه وعده ها خوب بود جز عصرونه
پس فرداش همون شيربرنج رو درست كردم تا آخرش خورد
انگار دوست نداره جز شله زرد و شيربرنج و عدسي چيز ديگه اي به عنوان عصرونه بخوره (البته بستني مخلوط شده با موز و پسته رو هم ميخوره)
حالا فهميدم فعلا كه قفلي زده رو اينا الكي تغيير ندم كه هم اين بچه عذاب بكشه هم خودم
توام اگه ميبيني قفلي رو تخم مرغ آبپزه تغييرش نده
جان هركس هم كه دوست داري دل بكن از شيردادن بعد تاثير معجزه آساش رو ببين
من بعد از يكسالگي كه وعده هاي شير رو كم كردم پسرم رو اومد . دوست منم مشكل تورو داره و شير خودشو ميده و پسرش غذا نميخوره ولي اون بي صبرانه منتظر ١٨ ماهگي براي ازشير گرفتنه هربار كه باهاش تلفني حرف ميزنم از غصه غذانخوردن پسرش بغض ميكنه
منم ١٨ ماهگي ميخوام شيرخشك رو قطع كنم و به جاش روزي دو وعده شيرموز با شير پاستوريزه بدم
اصلا نميتونم خودمو جات بذارم
يادتونه يه روز نوشتم پسرم بدغذاييش شروع شده؟!
اخه عصرونه براش يه چيز متفاوت درست كرده بودم كه كلا عصرونه رو نخورد
فرداش دوباره عصرونه يه چيز ديگه درست كردم بازم نخورد ديگه داشتم فكر ميكردم از عصرونه بيزار شده اخه همه وعده ها خوب بود جز عصرونه
پس فرداش همون شيربرنج رو درست كردم تا آخرش خورد
انگار دوست نداره جز شله زرد و شيربرنج و عدسي چيز ديگه اي به عنوان عصرونه بخوره (البته بستني مخلوط شده با موز و پسته رو هم ميخوره)
حالا فهميدم فعلا كه قفلي زده رو اينا الكي تغيير ندم كه هم اين بچه عذاب بكشه هم خودم
توام اگه ميبيني قفلي رو تخم مرغ آبپزه تغييرش نده
جان هركس هم كه دوست داري دل بكن از شيردادن بعد تاثير معجزه آساش رو ببين
من بعد از يكسالگي كه وعده هاي شير رو كم كردم پسرم رو اومد . دوست منم مشكل تورو داره و شير خودشو ميده و پسرش غذا نميخوره ولي اون بي صبرانه منتظر ١٨ ماهگي براي ازشير گرفتنه هربار كه باهاش تلفني حرف ميزنم از غصه غذانخوردن پسرش بغض ميكنه
منم ١٨ ماهگي ميخوام شيرخشك رو قطع كنم و به جاش روزي دو وعده شيرموز با شير پاستوريزه بدم