(۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۳:۰۸ عصر)liyane نوشته است:(۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۲:۱۳ عصر)شیطون خانم نوشته است: بچه ها ی سوال خیلی خیلی پایه ایاول باید سیب و گردو و دارچین بزارم کف ظرف بعد روش مواد بریزم یا اول مواد میریزم بعد سیب یواش بچینم روش ؟
سليقه ايه
من كف ميچينم كه وقتي قالب رو برميگردونم سيب روي كيك ديده بشه
رز رو ميچينه كه وقتي قالب رو برگردونه سيب ، زير كيك باشه
لیانه قالب کمربندی استفاده کنیم یا کاغذ روغنی بلند توی قالب معمولی بذاریم که بتونیم درش بیاریم، قشنگ سیبا روی کیکه میاد... عین عکس صفحه ی اول... مدل این کیک زیاد برگردوندنی نیست
یا بخصوص برش زدنی برای مجلسی چیزی باشه همین روی کیک خیلی شیک میشه بخصوص با دارچین و پودر پسته ش... یکی از دلایلش که قالب مستطیلی داره همینه که این کیک مجلسیه و برش خورده سرو میشه و خیلی خوب در میاد بیرون...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم