بچه ها
چالش درست كردن كيك بزاريم
مهلتش هم يك هفته باشه كه همه وقت داشته باشن درست كنن
هربار يه كيك رو امتحان كنيم
هر هفته يه كيك
اينجوري تجربه مون هم توي درست كردن انواع كيك بالا ميره
عععع چه عالي
من قالب كمربندي هر سه تاشو خريدم ، نميدونستم حتما بايد با كاغذ روغني استفاده بشه واسه همين يه بار بدون كاغذ استفاده كردم ديدم نشتي ميده
كلي خودمو لعنت كردم كه چرا حواسم به اين قضيه نبود!
اين دفعه به روش تو توي قالب كمربندي درست ميكنم
مرسي عزيزم
چالش درست كردن كيك بزاريم
مهلتش هم يك هفته باشه كه همه وقت داشته باشن درست كنن
هربار يه كيك رو امتحان كنيم
هر هفته يه كيك
اينجوري تجربه مون هم توي درست كردن انواع كيك بالا ميره
(۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۳:۲۸ عصر)Rose نوشته است:(۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۳:۰۸ عصر)liyane نوشته است:(۱۴۰۱/۱۰/۷، ۰۲:۱۳ عصر)شیطون خانم نوشته است: بچه ها ی سوال خیلی خیلی پایه ایاول باید سیب و گردو و دارچین بزارم کف ظرف بعد روش مواد بریزم یا اول مواد میریزم بعد سیب یواش بچینم روش ؟
سليقه ايه
من كف ميچينم كه وقتي قالب رو برميگردونم سيب روي كيك ديده بشه
رز رو ميچينه كه وقتي قالب رو برگردونه سيب ، زير كيك باشه
لیانه قالب کمربندی استفاده کنیم یا کاغذ روغنی بلند توی قالب معمولی بذاریم که بتونیم درش بیاریم، قشنگ سیبا روی کیکه میاد... عن عکس صفحه ی اول... مدل این کیک زیاد برگردوندنی نیست
یا بخصوص برش زدنی برای مجلسی چیزی باشه همین روی کیک خیلی شیک میشه بخصوص با دارچین و پودر پسته ش... یکی از دلایلش که قالب مستطیلی داره همینه که این کیک مجلسیه و برش خورده سرو میشه و خیلی خوب در میاد بیرون...
عععع چه عالي
من قالب كمربندي هر سه تاشو خريدم ، نميدونستم حتما بايد با كاغذ روغني استفاده بشه واسه همين يه بار بدون كاغذ استفاده كردم ديدم نشتي ميده
كلي خودمو لعنت كردم كه چرا حواسم به اين قضيه نبود!
اين دفعه به روش تو توي قالب كمربندي درست ميكنم
مرسي عزيزم