وای منم دقیقا همینطورم... یعنی یه چیزی توی خونه باشه، و من دوست داشته باشم، اممممکان نداره دو روز بمونه... مثلا شکلات کاکائویی توی خونه باشه اصلا نمی مونه رو زمین!!! اصلا نمی فهمم هم کی و چطور خوردما... ولی تموم میشه... ولی به قول بچه ها با آب زیاد خوردن و با شکم پر خرید رفتن تونستم کنترل کنمش... و الان 3 ماهه که لب به شکلات و بستنی و کلوچه و اینها نزدم... و مهمترین عامل هم نبودنشون توی خونه بوده... و توی این مدت خرید تره بارمون چند برابر شده و همیشه میوه های تابستونه در دسترس بودن به جای اون شیرینی ها...
یه کار دیگه هم که کمکم کرده، پاکسازی اینستام بوده...
بعضی وقتا به بهانه ی شناختن رستوران های خوب میرفتم این پیج های تسترها یا موکبانگ ها رو میدیدم.... و کلی غذا می دیدم و... و حال روحیم واقعا بد میشد... اما یه جا دیدم نوشته بود ما رژیم نمی گیریم که حالمون رو بد کنیم یا با دیدن غذاهای رنگ و وارنگ خودمونو عذاب بدیم... رژیم میگیریم که سالمتر باشیم... و این باعث شد که اون صفحات رو بلاک کنم که برام نیان بالا و چند تا پیج غذای سالم و سالاد فالو کردم و ایده می گیرم ازشون... بخصوص ایرانی ها چون فارسیه انگار کار رو خیلی راحت کردن... خلاصه که اینستا هم در خوردن من تاثیر داشت اما کاتش کردم
یه کار دیگه هم که کمکم کرده، پاکسازی اینستام بوده...
بعضی وقتا به بهانه ی شناختن رستوران های خوب میرفتم این پیج های تسترها یا موکبانگ ها رو میدیدم.... و کلی غذا می دیدم و... و حال روحیم واقعا بد میشد... اما یه جا دیدم نوشته بود ما رژیم نمی گیریم که حالمون رو بد کنیم یا با دیدن غذاهای رنگ و وارنگ خودمونو عذاب بدیم... رژیم میگیریم که سالمتر باشیم... و این باعث شد که اون صفحات رو بلاک کنم که برام نیان بالا و چند تا پیج غذای سالم و سالاد فالو کردم و ایده می گیرم ازشون... بخصوص ایرانی ها چون فارسیه انگار کار رو خیلی راحت کردن... خلاصه که اینستا هم در خوردن من تاثیر داشت اما کاتش کردم

آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم