این برای چلو گوشت یا ماهیچه
یه کوچولو روغن میریزم و بعد پیاز به اندازه لازم یکی یا دو تا بستگی به مقدار گوشت داره ریز می کنم و توی روغن می ریزم یه کم تفت میدم، یعنی قبل از اینکه طلایی بشه گوشت رو میریزم توش
زردچوبه و فلفل رو هم اضافه می کنم و درش رو میذارم با شعله خیلی کم خود گوشت اونقدر آب میندازه که تا یکی دو ساعت می پزه و بعد از اینکه آبش خشک شد کم کم آب اضافه می کنم و می ذارم خوب بپزه
اگه روی در قابلمه پارچه بذارید هم بهتره زودتر می پزه و در نهایت کمی نمک اضافه می کنم
نیم ساعت مونده به پایان پخت یه تعداد غوره فریزری می ریزم تو آبش تا خوشمزه بشه
یه کوچولو روغن میریزم و بعد پیاز به اندازه لازم یکی یا دو تا بستگی به مقدار گوشت داره ریز می کنم و توی روغن می ریزم یه کم تفت میدم، یعنی قبل از اینکه طلایی بشه گوشت رو میریزم توش
زردچوبه و فلفل رو هم اضافه می کنم و درش رو میذارم با شعله خیلی کم خود گوشت اونقدر آب میندازه که تا یکی دو ساعت می پزه و بعد از اینکه آبش خشک شد کم کم آب اضافه می کنم و می ذارم خوب بپزه
اگه روی در قابلمه پارچه بذارید هم بهتره زودتر می پزه و در نهایت کمی نمک اضافه می کنم
نیم ساعت مونده به پایان پخت یه تعداد غوره فریزری می ریزم تو آبش تا خوشمزه بشه