صوفی جان اگه ممکنه بذار لطفا
ممنوووون
آب جوش برای چی صوفی جون؟روغن هم داغ باشه؟ شعله پخش کن و دم کنی نیازه؟
مقدار آب و روغن چقدر باشه؟
نکات ریزش رو میگی لطفا
چقدر سوال پرسیدم
ممنوووون
(۱۴۰۱/۱۰/۱۰، ۰۱:۱۹ عصر)Sufii نوشته است: اوف ستی گفتی پنیرخامه ای تو سالاد ماکارانی، من یه مدل پاستا میپزم توی فر با پنیرخامه ای و روغن زیتون و گوجه اصلا اووفعزیزم اگه بیرون از یخچال باشه مشکلی پیش میاد؟
ماری اگه پلوپز دوست نداری برنجشو،برنجتو ابکش کن بذار تو قابلمه بعد بذار یخچال وقتی با مهمونات برگشتین سریع یکم ابجوش و روغن بریز روش بذار دم بکشه، تا مهمونا دست و روشونو بشورن و یه چایی بخورن برنجتم دم کشیده...
آب جوش برای چی صوفی جون؟روغن هم داغ باشه؟ شعله پخش کن و دم کنی نیازه؟
مقدار آب و روغن چقدر باشه؟
نکات ریزش رو میگی لطفا

چقدر سوال پرسیدم
