آلما جان ماهیچه گوسفند رو به اندازه کوچیک خرد کردم ریختم تو یه شیشه که از محکم بودن بدنش مطمئن بودم یکم نمک و یه پیاز متوسط هم ریز کردم در شیشه رو بستم و گذاشتمش وسط یه قابلمه و توی قابلمه رو تا سر شیشه اب ریختم وبعد گذاشتم روی گاز شعلشو وقتی بجوش اومد کم کردم تا حدی که قل قل ریز بزنه حدود دوساعت بعد پخته شده بود و عصاره گوشت هم درومده بود منم از همین جا یاد گرفتم اما توی نت هم همین دستور بود. فقط حواست باشه اگر اب قابلمه بخار شد و خواستی اب اضافه کنی حتما آب جوش بریزی که شیشه سرد و گرم نشه و بشکنه
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 21 مهمان