ماری جون سالاد الویه رو که خاضر کن هرچی تو یخچال بمونه خوشمزه ترم میشه
لازانیا رو قشنگ آماده کن فقط سس سفیدش رو بیشتر از حد معمول درست کن اون لایه آخر سس بشامل زیادتری بریز بعدم روشوسلفون بکش بذار یهچال هر موقع خواستی بذار تو فر هیچیش نمیشه عالیم میشه
من همیشه همینکارو میکنم
آشو نپز کامل حالت مونده میگیره به خودش فقط نخود لوبیاش خیس بخوره ۲۴ ساعت کارش تمومه. اگه آب قلم یا استاکگوشت تو فریزر داری که هیچی. اما اگه نداری من باشم گوشت قلقلی هم برای آش رشته درست میکنم روشو میپوشونم میذارم یخچال. تا آخرای پخت اش سرخش کنم و بریزم تو اش. کلا آش بی زحمته خیلی. تازشم خوشمزه هست
لازانیا رو قشنگ آماده کن فقط سس سفیدش رو بیشتر از حد معمول درست کن اون لایه آخر سس بشامل زیادتری بریز بعدم روشوسلفون بکش بذار یهچال هر موقع خواستی بذار تو فر هیچیش نمیشه عالیم میشه
من همیشه همینکارو میکنم
آشو نپز کامل حالت مونده میگیره به خودش فقط نخود لوبیاش خیس بخوره ۲۴ ساعت کارش تمومه. اگه آب قلم یا استاکگوشت تو فریزر داری که هیچی. اما اگه نداری من باشم گوشت قلقلی هم برای آش رشته درست میکنم روشو میپوشونم میذارم یخچال. تا آخرای پخت اش سرخش کنم و بریزم تو اش. کلا آش بی زحمته خیلی. تازشم خوشمزه هست