مهتا جان. تو فامیل شوهر من یه رسم خیلی خوبیه، اونهم این که مثلا مادرشوهر من چون فسنجونش خوب میشه، کلا همه میدونن فسنجون خونه فروزان خانمه!
یا من لازانیا و قیمه نثار خوب درست میکنم، همیشه و همیشه پای ثابتم لازانیا و قیمه نثاره.. مگر اینکه کل غذا از بیرون باشه. مثل تولد امیر.
نظر من اینه که تنوع مهم نیست کیفیت مهمه.
پ ش همیشه قبل اینکه بیاد خونه ما میگه من دارم به ذوق پیتزا و لازانیات میاما عروس.
الویه که تو سرما خداییش مزه نمیده.
اما اینکه قبلا ماهیچه و کوفته و پیتزا درست کردی خوب درومده. خودش خیلی مهمه همونها رو بپز.
برای پخت برنج هم هردمبیل نباید عمل کرد.
از اول با دقت، برنج باید پیمونه بشه، نمک و آبش باید روی دستورالعمل باشه.
بعد زمان قل زدن برنج، زور و فشار گازت کم نباشه که برنج اصطلاحا از دست بره.
اگر مثل من تو پخت با حجم بالا مهارت نداری، دو تا قابلمه مجزا درست کن. نمیخواد ماها حررررفه ای عمل کنیم
مدت زمان دم گذاشتن هم معمولا با ته دیگه سیب زمینی کف دیگ باشه حدود 40 دقیقه است، نباید زیاد باشه که کوفته ای بشه.
یا من لازانیا و قیمه نثار خوب درست میکنم، همیشه و همیشه پای ثابتم لازانیا و قیمه نثاره.. مگر اینکه کل غذا از بیرون باشه. مثل تولد امیر.
نظر من اینه که تنوع مهم نیست کیفیت مهمه.
پ ش همیشه قبل اینکه بیاد خونه ما میگه من دارم به ذوق پیتزا و لازانیات میاما عروس.
الویه که تو سرما خداییش مزه نمیده.
اما اینکه قبلا ماهیچه و کوفته و پیتزا درست کردی خوب درومده. خودش خیلی مهمه همونها رو بپز.
برای پخت برنج هم هردمبیل نباید عمل کرد.
از اول با دقت، برنج باید پیمونه بشه، نمک و آبش باید روی دستورالعمل باشه.
بعد زمان قل زدن برنج، زور و فشار گازت کم نباشه که برنج اصطلاحا از دست بره.
اگر مثل من تو پخت با حجم بالا مهارت نداری، دو تا قابلمه مجزا درست کن. نمیخواد ماها حررررفه ای عمل کنیم

مدت زمان دم گذاشتن هم معمولا با ته دیگه سیب زمینی کف دیگ باشه حدود 40 دقیقه است، نباید زیاد باشه که کوفته ای بشه.