۱۴۰۱/۱۰/۲۷، ۰۲:۲۶ عصر
شیدا میگه تو پلوپز هم تونسته برنج رو شفته در بیاره! یعنی توانمندیش تو شفته درآوردن زیاده.
شوخی میکنم مهتا. چون برنجت جدید بوده اینطوری شده. دیگه فکر نکن دفعه بعدم اینطوری قراره بشه. اگر قلق همون برنج دستت اومده که خب بذار باز تو پلوپز و آب اندازه بریز و یه چکه آبلیمو که نورا بانو گفت هم توش بریز، برای همین جلوگیری از شفته شدنه (تاکتیک قهوهخونهایه، آبلیمو کارخونهای بریز).
من هم برنج برای مهمون معمولاَ یه پلوپزی میذارم یکی هم رو گاز. پلوپزی که خودش تهدیگ خوشگل میده، رو گاز رو هم بعدش با زعفرون خوشگل میکنم. برای برنجم هم من از لیوان فرانسوی استفاده میکنم (پیمونهی خود برنج خیلی برای سنجش میزان آب دقیق نیست). همیشه یک لیوان فرانسوی سرخالی بیشتر از تعداد پیمونههام آب میریزم.
شوخی میکنم مهتا. چون برنجت جدید بوده اینطوری شده. دیگه فکر نکن دفعه بعدم اینطوری قراره بشه. اگر قلق همون برنج دستت اومده که خب بذار باز تو پلوپز و آب اندازه بریز و یه چکه آبلیمو که نورا بانو گفت هم توش بریز، برای همین جلوگیری از شفته شدنه (تاکتیک قهوهخونهایه، آبلیمو کارخونهای بریز).
من هم برنج برای مهمون معمولاَ یه پلوپزی میذارم یکی هم رو گاز. پلوپزی که خودش تهدیگ خوشگل میده، رو گاز رو هم بعدش با زعفرون خوشگل میکنم. برای برنجم هم من از لیوان فرانسوی استفاده میکنم (پیمونهی خود برنج خیلی برای سنجش میزان آب دقیق نیست). همیشه یک لیوان فرانسوی سرخالی بیشتر از تعداد پیمونههام آب میریزم.