۱۴۰۱/۱۱/۱، ۰۳:۳۴ صبح
ساین نه زود نیست دختر منم شروع ۷ ماهگی یا پایان ۶ ماهگی ب ب و م م گفت ( با فتحه بخون) کم کم واضحتر شد یهو متوقف کرد تا ده ماهگی دیگه بابا بابا میگفت تا یکسالگی بلغور و دارکوب و چند تا کلمه جدید اضافه شد کم کم(البته با تلفظ صحیح نه) دریغ از یه مامان گفتن یعنی بلغور رو ترجیح داد بهم. از ۱۴-۱۵ ماهگی لطف کرد مامان کفت
گردن مثل باقی بچه ها زود گرفت یادم نیست فکر کنم همون ماه اول بود دیگه از ماه دوم کاملا سفت شده بود البته فکر کنم. همون روندی که همه دارن
راه از ۱۱ ماهگی دو سه قدم میرفت میفتاد بدون کمک اما دیگه از شروع ماه ۱۲ کامل راه رفت
ترگل نگران نباش اصلا دختر منم نامفهوم با خودش و ما حرف میزنه کلمه هم میگه البته
ندا اینقدرررر تو بارداری شجریان و تاج گوش دادم اینقدر همسرم تار و سه تار زد من گفتم دیگهخیالم راحته بابت سلیقه. موسیقیابیش
ولی دریغ الان شهره صولتی، آرون افشار، زانکو، بابک جهانبخش ، احمد آزاد!!! مسعوذ صاقلو، فریدون اسرایی ازینا خوشش میاد
یعنی بشنوه دست میزنه میرفصه
گردن مثل باقی بچه ها زود گرفت یادم نیست فکر کنم همون ماه اول بود دیگه از ماه دوم کاملا سفت شده بود البته فکر کنم. همون روندی که همه دارن
راه از ۱۱ ماهگی دو سه قدم میرفت میفتاد بدون کمک اما دیگه از شروع ماه ۱۲ کامل راه رفت
ترگل نگران نباش اصلا دختر منم نامفهوم با خودش و ما حرف میزنه کلمه هم میگه البته
ندا اینقدرررر تو بارداری شجریان و تاج گوش دادم اینقدر همسرم تار و سه تار زد من گفتم دیگهخیالم راحته بابت سلیقه. موسیقیابیش
ولی دریغ الان شهره صولتی، آرون افشار، زانکو، بابک جهانبخش ، احمد آزاد!!! مسعوذ صاقلو، فریدون اسرایی ازینا خوشش میاد
یعنی بشنوه دست میزنه میرفصه