۱۴۰۰/۷/۲۷، ۰۵:۱۷ عصر
اره مقدادي بد وقت ميده منم شانسي يهو شوهرم ديد گفت وقت خالي داره و سريع رزرو كرد، فقط قبل رفتنت بگم بهت كه مثل بقيه دكتراي ماهيانه كه ميريم پيششون نيست كه سر صبر بشينه به حرفامون گوش كنه نيست ، يه شرح حال ازت ميگيره و كار خودشو ميكنه ، بيشتر به معاينه ها و سونويي كه ميكنه توجه داره ولي دستش سبكه براي من كه يه نسخه نوشت گفت نياز به مراجعه مجدد هم نيست كه ميتونم بگم بچم بهتر شده ، گفت اين شربته كه براتون مينويسم هم اسيد معده ش رو كنترل ميكنه هم اشتهاش كه به واسطه اسيد كم شده ، باز ميشه . من راضي بودم از مراجعه بهش، گفت واكسن چهارماهگي رو زدي غذاي كمكي رو شروع ميكني و از پنج ماهگي بچه روند بهبوديش سرعت پيدا ميكنه. من كه تصميم گرفتم راجع به رفلاكس بچه م هيچ ادوايزي از دكتر ماهيانه ش نگيرم ( دكتر كاشي ) ايشون در همون حد قد و وزن و خدايي نكرده سرماخوردگي و مشكلات سطحي برام كار انجام بده . چون گوارش نوزاد نياز به تجربه و دانش خاصي داره
مقدادي داروهاش همه قاچاقن ، اين شربت رو من خودمم نديده بودم بلاخره منم داروهارو ميشناسم به واسطه شغلم ، از خودش خريدم
بعد ترگل جان من شير پسرمم وارداتي ميگيرم SMA پرو ايرلندي ، ميتونم بگم واقعا ارزششو داره ، خيلي وزن گيريشون خوبه و براي گوارش نوزاد خيلي بهتره، خلاصه ميخوام بگم منم يه مجموعه عوامل رو فراهم كردم تازه با اين وجود بازم گاها پيش مياد كه بچه يه روز ميزون نزنه
فقط ما بايد بهشون كمك كنيم كه با رنج كمتر بگذرونن تا معده هاشون قوي بشه و به تكامل كافي برسه
اتفاقا يكي از دوستاي منم براي آلرژي برد پيشش اونم خيلي راضي بود
مقدادي داروهاش همه قاچاقن ، اين شربت رو من خودمم نديده بودم بلاخره منم داروهارو ميشناسم به واسطه شغلم ، از خودش خريدم
بعد ترگل جان من شير پسرمم وارداتي ميگيرم SMA پرو ايرلندي ، ميتونم بگم واقعا ارزششو داره ، خيلي وزن گيريشون خوبه و براي گوارش نوزاد خيلي بهتره، خلاصه ميخوام بگم منم يه مجموعه عوامل رو فراهم كردم تازه با اين وجود بازم گاها پيش مياد كه بچه يه روز ميزون نزنه
فقط ما بايد بهشون كمك كنيم كه با رنج كمتر بگذرونن تا معده هاشون قوي بشه و به تكامل كافي برسه
اتفاقا يكي از دوستاي منم براي آلرژي برد پيشش اونم خيلي راضي بود