امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
روغن سرخ کردنی غنجه یا بهار صنوبر
زیتون و برای سرخ کردن مناسب نیست و حتی ضرر داره

اما خب هیلی کم
اگه تو دستگاه نکنم با اسپری روغن
البته برای مهمون اینا نه آغشته به روغن Big Grin
Heart  پسر دو ساله من  Heart
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • صنوبر۷۱
پاسخ
صنوبر سرخ کردن واقعی اگر بخوام انجام بدم که روغن سرخ‌کردنی. ولی تفت دادن پیاز و گوشت من با روغن زیتون بکر قزل‌اوزن گیلوان یا گاهی روغن کنجد محلی انجام می‌دم.
و البته از اونجا که من چیزی خیلی سرخ نمی‌کنم و تو فر می‌ذارم، برای مالیدن با برس هم روغن زیتون اغلب استفاده می‌کنم.
کره محلی و روغن کرمانشاهی هم برای برنج استفاده می‌کنم در کنار روغن مایع آفتابگردان معمولی.
  • mahtakhanoum، Nedaaa28، youtab، صنوبر۷۱
پاسخ
عه ستی منم همیشه همین گیلوان رو میخرم، قبلا از این باز ها میخریدم اما الان 2سالیه گلوان و خیلی خوبه به نظرم 
اما چون چند جا خوندم و اونروزم توی رادیو میگفت هر نوع روغن زیتون رو حتی برای تفت دادن استفاده نکنین دیگه باهاش سرخ نمیکنم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ
مرسیی بچه ها منم بهار میگیرم.از طرفی زیتونو این هم شنیده بودم که برای سرخ کردن مناسب نیستن گفتم ببینم گزینه دیگه چیست

ستی توصیفاتت در مورد غذا انقدر جذابه که الان هوس خوردن روغن کردم Smile)
  • youtab، ستی‌لیته
پاسخ
صنوبر من از اول ازدواجم فقط روغن کنجد اصل استفاده کردم. هیچ وقتم شعله رو اونجوری زیاد نمیکنم که به روغن سوزی و تبخیر روغن برسه.‌حرارت ملایم
ستی من آرزوم بود میتونستم تو همه غذاهام روغن زیتون فرابکر بریزم. ولی همسرم متنفره از روغن زیتون. البته میگن روغن زیتون واسه حرارت دیدن نیست و بر اثر حرارت سمی میشه. آستانه تحمل حرارتش خیلی پایینه.
  • ستی‌لیته، صنوبر۷۱
پاسخ
(۱۴۰۲/۲/۹، ۰۶:۲۳ عصر)**ماهور** نوشته است: صنوبر من از اول ازدواجم فقط روغن کنجد اصل استفاده کردم. هیچ وقتم شعله رو اونجوری زیاد نمیکنم که به روغن سوزی و تبخیر روغن برسه.‌حرارت ملایم
ستی من آرزوم بود میتونستم تو همه غذاهام روغن زیتون فرابکر بریزم. ولی همسرم متنفره از روغن زیتون. البته میگن روغن زیتون واسه حرارت دیدن نیست و بر اثر حرارت سمی میشه. آستانه تحمل حرارتش خیلی پایینه.

مرسیی ماهور و ستی و یوتاب

ماهور راست میگی اینو منم شنیدم.حالا پس تو فر و سرخ کن هم که دما بالا میره یعنی تو اونام ضرر داره؟
  • **ماهور**، ستی‌لیته
پاسخ
ماهور منم تو برنج نمیریزم، ولی تو خورشت و چیزای دیگه میریزم. انقدر عطر ادویه‌جات زیاده که دیگه بوش مشخص نمیشه. ولی منم دوست داشتم تو برنجم روغن کنجد بریزم، ولی اون رو شوهرم خوشش نمیاد.
  • **ماهور**
پاسخ
منم که کلا عادات غذایی نا سالمی دارم و همون حرف نزنم بهترهBig Grin
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • **ماهور**، B and I، Targol، ستی‌لیته
پاسخ
برنامه فردام
صبحانه: اوتمیل یخچالی
میان وعده: ۱ عدد هویج+ ۵ عدد بادام خام پوست گرفته، ۱ عدد سیب+ ۱ استکان اب+ ۱ ق چ تخم کتان همه رو میریزم داخل مخلوط کن
نهار: ۶ ق غ برنج قهوه ای+ ۲ ق غ کینوا که همراه برنج میپزم+ ۱ عدد کدو گریل شده+ کباب بوقلمون+ فلفل دلمه رنگی+ کاهو و کلم
میان وعده: انرژی بال با خرما+ دم نوش پونه
شام: ۳ تا تخم بلدرچين ابپز+ ۱ سیب زمینی پخته+ ۱ بند انگشت پنیر بز+ سبزی خوردن+ ۱ ق غ ماست یونانی
۸ لیوان آب+ ۱ ق غ دانه چیا داخل اب
۱ ساعت پیاده روی
  • B and I
پاسخ
بچه ها ببخشید جفت پا میپرم
خیلی حالم بده
چه جوری میتونم قند خون رو متوجه بشم؟ برم آزمایشگاه؟
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان