۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۲:۱۱ صبح
قربونت بشم فاطمه جون, بدبختی اینجاست که کیلو کیلو چاق میشه ادم و ذره ذره کم میکنه...
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۲:۱۱ صبح
قربونت بشم فاطمه جون, بدبختی اینجاست که کیلو کیلو چاق میشه ادم و ذره ذره کم میکنه...
۱۴۰۰/۱۲/۱۰، ۰۵:۵۷ عصر
دوستان رژیمی من
یه رژیم اورژانسی میخوام یکم شکمم جمع بشه برای لباس شب ... خودم دارم بدنسازی میکنم و بدنم پروتئین لازم داره ... ولی متاسفانه علاقه من به پلو و کیک نمیذاره به پروتئین برسم ... تو باشگاه هم یکی دوتا حرکت شکم دارم که به بدبختی میزنم ... اگه پیشنهادی دارین برای لطفا بنویسین
فلامینگو عزیز
من از نرم افزار تناسب اندام یه حرکت هست کرانچ دوچرخه ای،لعنتی خیلی سخته ولی عالیه..ببین میتونی بزنی،یکی دیکه هم هست کرانچ معکوس زانو من زیاد انجام میدم اونم خوبه درادامع منم بگم نیم کیلو دیگه کم کردم...باشد که ادامه دار باشد
فاطمه هستم
![]() ![]() • Almam، Donya، youtab،
۱۴۰۰/۱۲/۱۱، ۰۱:۵۰ صبح
اه من اومدم خونه مامانم معلوم نیست چقد اصافه کردم تا الان. داره کم کم از شما هم بدم میاد
![]()
۱۴۰۰/۱۲/۱۱، ۱۰:۳۰ صبح
پریسیما شما یه روز رفتی. من الان ده روزه اینجام
![]() ا حیف نبود. شامو میخوردی حالا ![]()
۱۴۰۰/۱۲/۱۱، ۰۲:۰۵ عصر
سلام سلام
منه... باز شدم ۶۰ خدا ازم نگذره, تو سفر خودمو خفه کردن, وای دو هفته وقت دارم همش... ![]()
۱۴۰۰/۱۲/۱۱، ۰۲:۳۹ عصر
(۱۴۰۰/۱۲/۱۱، ۱۲:۳۰ عصر)پری سیما نوشته است: عیب نداره ترگل، وای همین الان داشتم اینو میخوندم چای و شیرینی کشمشی خوردم ![]() ![]() ![]() • 2015، Donya، youtab، ستیلیته،
۱۴۰۰/۱۲/۱۱، ۰۲:۴۲ عصر
من همینطوری به صورت خودکار شدم 57 کیلو.. بعد از ذوقم رفتم تو خیابون یه عالمه پیاده روی.. وسط راه دیدم یه بنده خدایی داره ماشین یکی و میدزده.. هیچی زنگ زدم پلیس 110 .. بعد دیدم ععع قنادی عزیزم چقدر خلوته.. پریدم و نیم کیلو شیرینی خشک خریدم و شش هفت تا خوردم.. بعد از عذاب وجدان شب موقع خواب یک نصف لیوان سرکه رو خوردم.. عای بد بود عای بد بود... تازه بازم صبح چک کردم شده بودم 59!
![]() • (کژال)، 2015، youtab، |