امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
پری سیما جان، راست میگی، ولی خب، اینقدر سینه هام روی بدن کوچولوم سنگینه که دیگه کلافه شدم.. واقعا صاف نگه داشتن کمرم برام سخته. همیشه جای بندهای سوتینم کبوده..

سایز شلوارم 38 عه، سایز تاپ هام 42 سایز بلوزهام 44 !

یه مدت به این فکر افتادم که جراحی کنم و کوچکشون کنم، اما بعد شنیدم جراحی سینه بخاطر آسیب و کاهش غدد لنفاوی باعث تورم در دستها میشه. البته، نمیدونم جراحی زیبایی هم این مشکلات و ایجاد میکنه یا نه.

تازه سه ماه هم نباید سوتین پوشید،خب من چطوری برگردم سرکار..

خلاصه هرطور شده گفتم با رژیم کوچک شون کنم. الان هنوز سایزشون 85 عه.. یعنی اینهمه از شکم و پهلوی من کم شد، از اینها کم نشد..
پاسخ
دنیا جان ،سینه ی بزرگ تر از بقیه ی جثه باعث گردن درد میشه
اینک میگی جای بند سوتین ت کبود هست ک خیلی فشار بالایی ب گردنت وارد میشه
اصلا به صورت درمانی این عمل برات تجویز میشه
واسه بعد از عملم ک اینقد سینه جمع و جور و رو به بالا هست ک نیاز ب سوتین نداری همینجوری
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya، Rose
پاسخ
بله نسیمه جون، ولی خب من همینطوریش مشکل گردش لنف دارم، با آسیب به غدد لنفاوی داخل سینم دیگه خیلی وضعیت بیماریم وخیم تر میشه.

اگر نمیدونید هم لنف مثل خون میمونه. البته آبه. گردش لنفاوی اینطوریه که آب میان بافتی از همه جای بدن جمع میشه و در گره ها لنفاوی تصفیه میشه، اگر این سیستم درست کا رنکنه، اولا بخش هایی از بدن آبش جمع میشه و باد میکنه، در ثانی قسمت غدد لنفاوی متورم یا عفونی یا در بدترین حالت سرطانی میشه.. بدترین اتفاق لنف ادم هست که مثلا دست یا پا عین متکا باد میکنه.

منم الان مشکلم تورم زیاد زانو، روی پا، زیر پا و جدیدا لگن ام هستش. اسمشو گذاشته اند آرتریت روماتویید، منتها من کل فاکتورهای روماتیسمیم منفیه..
پاسخ
بنفشه جان زیر ۱۲۰۰ کالری مصرفی خیلی کمه
قد و وزنت چه قدره؟
  • نرگس
پاسخ
بنفشه نقصان کالری هرچقدر هم که باشه باعث کاهش وزن میشه ولی خب هرچی کمتر باشه بیشتر هم طول میکشه کاهش وزن.
شما اگه میخوای وزن کم کنی میتونی کالریت رو بزاری ۱۲۰۰. بعد مثلا روزی ۱۴۰۰ تا بخوری و ۲۰۰ تاش رو با ورزش بسوزونی. و پروتئین به اندازه کافی بخوری که بیشتر احساس سیری کنی. آب هم به اندازه کافی بخوری.

دنیا جون خود کم کالری مصرف کردن باعث به هم ریختن متابولیسم و به هم خوردن هورمون ها میشه. با خودت اینجوری نکن. بخصوص که بیماری خود ایمنی هم داری واقعا برات ضرر داره.
صفحه "hodafit" تو هایلایتاش در مورد تغذیه ی بیمارهای خودایمنی مطلب داره. کلا خیلی صفحه ی خوب و مفیدیه.
  • Donya، Rose، نرگس
پاسخ
بنفشه جان، به نظرم لازم نیست رژیم بگیری. من قدم ۱۶۳ هست، موقع عروسی وزنم به ۶۳ رسیده بود (کم کرده بودم همینطوری)، خیلی خیلی به نظرم اون وزنم خوب بود. اشتباهم این بود که بعدش تلاش نکردم وزنه رو حفظ کنم. وگرنه تو این وزن‌ها آدم ورزش کنه خیلی بهتره تا رژیم سنگین بگیره. ورزش انقدر خوش‌فرمت می‌کنه که دیگه ۲ کیلو اضافه وزن به چشم نمیاد. البته من مدلم ساعت‌شنی هست و یکنواخت بالا پایین میشم. اگر شما یک قسمت از بدنت خیلی درشت‌تره شاید فرق کنه برات. اما در کل وزن خوبی داری به نظر من.
  • **ماهور**، Donya، نرگس
پاسخ
بنفشه شما اصلا رژیم لازم نداری. برو باشگاه بدنسازی کار کن یا وسیله بخر تو خونه تمرین کن، بعد ببین در عرض چند ماه چه هیکل قشنگی میسازی. شما فقط فقط کارت با ورزش و بدنسازی راه میفته. رو تک تک قسمت های بدنت فوکوس کن سعی کن خوش فرمشون کنی. وزن به تنهایی اصلا معیار کاملی برای خوش اندامی نیست. ۶۳ کیلو چربی و استخون فرق داره با ۶۳ کیلو عضله و استخون. از نظر وزنی یکی هستن ولی از نظر زیبایی زمین تا آسمون فرق دارن.
  • Donya، Rose، نرگس
پاسخ
مرسی ماهور جون چه صفحات خوبی تو اینستا فالو میکنی. فالوش کردم.

راستش، من بیشتر تغذیه ام از سبزیجاته. حالا کاری که کردم این بوده که شکر و گلوتن که بهش حساسیت دارمو حذف کردم و از لبنیات مصرفیم کم کردم و بجاش گوشت ببعی و مرغ و بیشتر کردم.
ماهی هم عاشقشم ولی خیلی با دنگ و فنگ ماهی میخرم. نمیدونم همه مثل من هستند؟

چون فکر میکنم قزل آلا که اصلا خاصیت نداره. پرورشی و الکیه. اون قزل آلا رنگیا که الکی بهش اسم سالمون دادند، اونها که دیگه بخاطر تغذیه رنگی ماهیا، ممکنه مضر هم باشه..
یه مدت تیلاپیا میگرفتیم که اونهم گفتند بخاطر شرایط پرورش غلطش مضره..

پارسال از جنوب ماهی سفارش میدادم که امسال خداییش خیلی گرون شده.. پارسال هر فاکتور یک میلیون یا یک میلون و نیم میشد.. امسال که گرونترهم شده واقعا دیگه بنظرم برای پنج کیلو ماهی و میگو زیاده آدم حدود دو میلیون بخواهد هزینه کنه..

شمال هم میریم، امیر ادا درمیاره.. لب آب دارند ماهی تازه میفروشن به کلاس آقا برمیخوره بریم بخریم.. همه کارو باید خودم تنهایی مدیریت کنم..

حالا خلاصه ماجرا دیروز هرچی خوردم زدم تو برنامه کرفس و ورزش روزمو وارد کردم، مجموعش شد 400 کالری. اما، خب کاهش وزن چندانی نداشتم.
گمان کنم باید رو بیارم به آب کرفس و سرکه سیب.
  • **ماهور**
پاسخ
واااااااااای دنیا 400 کالری!!!!
یعنی عملا تو هیچی نمیخوری
نکن دخترم نکن با خودت.
  • Donya
پاسخ
در مورد ماهی، دنیا جان ماهی قزل‌آلای رودخونه‌ای هست، از اونا بگیر. من همیشه رودخونه‌ای میگیرم. سالمون واقعی (نه از این رنگی‌ها) هم که هست تو تهران، ولی واسه یه وعده دونفره ۵۰۰-۶۰۰ تومن در میاد. عید به عید میشه گرفت اون رو!
  • Donya
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان