(۱۴۰۰/۶/۷، ۰۸:۳۰ صبح)*كيانا* نوشته است: مرسی بچه ها.. منم منظورم همین بود که شیوه پخت رو کمی عوض کنم.. البته من کلا اهل روغن زیاد نیستم.. فقط سیب زمینی و مثلا بادمجون یذره روغن بیشتر میبره که اونم یه قاشق یه قاشق میریزم که نسوزن فقط. ولی مثلا عادت نداشتم اصلا به فیله. هی مرغ کامل میذاشتم فریزر که نتیجه ش میشد زرشک پلو یا باقلی پلو یا همین غذاهای معمولی با مرغ. حالا فیله خریدم..
ستی جات دقیقا فر خیلی خوبه.. من یکبار سیب زمینی تنوری درست کردم واقعا از هر چی سرخ شده ست خوشمزه تر شد. اما همون یکبار بود. انگار مغزم عادت کرده به غذاهای معمولی.. طول میگشه تا رژیمی لود بشه..
حالا من دقیقا برعکس شدم. الان چند ساله سیبزمینی سرخکردهی بیرون یا اونایی که بقیه با روغن سرخ میکنن بهم نمیچسبه. فقط رژیمی تو فر بهم میچسبه. با این که کلاَ رژیم نیستم ها و همبرگر بیرون فرضاَ خیلی بهم میچسبه! ولی در مورد سیبزمینی مغزم اینطوری شده که دیگه یه ذره روغن بهش باشه هم بدم میاد.
بادمجونم تو فر اوکی میشه. روش با برس روغن بمال بذار و مدام چکش کن. نسبتاَ زود میسوزه و باید خیلی حواست جمع باشه. اما واقعاَ مزهش خوب میشه.
یه نکتهی کاربردی دیگه اینه که ادویههای خوشمزه باید استفاده کنیم. من یه مدت بود حس میکردم پودر سیر آمادهی کارخونهای که میخرم اصلا عطر نداره. یه مقدار سیر خشککرده مادرشوهرم بهم داده بود که ریز بود ولی پودر نشده بود. دیروز خودم آسیابش کردم. از اون طرف پیاز خشکشده مارک برتر و اینا همیشه میخرم، دیروز اونم آسیاب کردم. حالا دل تو دلم نیست سیبزمینی بذارم تو فر و روش از این پودرا بریزم! مطمئنم خیلی خوب میشه.
مثلا در مورد فیلهی مرغ، منم خیلی مرغی نیستم. ولی اگر با ادویهی خوب بذاریش توی فر برشته بشه واقعاَ لذیذ میشه. ادویههای مارک Knorr هم خیلی خوبن اگر جایی دیدین. تهران هایلند داره و قطعا خیلی جاهای لوکس دیگه،و سایتهای اینترنتی هم دارن. در مورد فیلهی مرغ یک تعادلی وجود داره که اگر بهش برسی خوبه، قبلش خامه و بعدش خشکه! آدم باید اون تعادله رو پیدا کنه.
ماری جان در مورد کیسهها که گفتم من تحقیق خاصی نکردم، ولی کیسهی مخصوص فر هست که تو اون حرارت آب نمیشه، پس قاعدتاَ نباید مضر باشه. چون آب که نمیشه چیزی بره توش. یک جنس خاصی هست.