امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
سلام بچه ها
من سه روز پیش پریود شدم و الان روز ۲۱ام رژیمم هست
ولی امروز خودمو وزن کردم اون ۷۰۰ گرمی که کم کرده بودم برگشته و حتی این یک هفته هم هیچی کم نکردمSad

دقیقا مشکل وزن کم کزدنم اینه
توی یک ماه فقط ۸۰۰ تا یک کیلو وزن کم میکنم…
یک هفته قبل پریود که رژیمم هیچی کم نمیکنم هیچ اضافه هم میکنم…

حالا دو روز دیگه دوباره وزن میکنم امیدوارم پف پریودی باشه ولی تحربه ام ۶ ماهم میگه نیست
خیلی ناراحتم میکنه که هیچ نتیجه ای نمیبینم…البته همسرم میگه همینکه وزن اضافه نمیکنی خودش برات دستاورد باشه
پاسخ
پری اگر رژیمتو داری ادامه میدی، این دوران آب قلم بخور. حتی شیما تو پیج happily be woman میگفت چربی روشو بردارید و بعد سربکشید.
پاسخ
(۱۴۰۱/۷/۱۷، ۰۲:۵۸ عصر)Donya نوشته است: پری اگر رژیمتو داری ادامه میدی، این دوران آب قلم بخور. حتی شیما تو پیج happily be woman میگفت چربی روشو بردارید و بعد سربکشید.

بله همچنان رژیمم
دنیا من اصلا اب قلم رو تو قرمه سبزی هم نمیتونم تحمل کنم
Undecided
پاسخ
داروعه عشقم یه نفس برو بالا
پاسخ
سلام.من بعد یک ماه امروز خودمو وزن کردم.ماه پیش58/860 بودم.این مدت با اینکه نتونستم باشگاه برم 56/900 شدم!!!!!!
برام عجیب بود.خورد و خوراک هم فرقی نکرده بود
پاسخ
خداروشکر نسیم جان.

منم امروز صبح 56.6 امیدوارم تا هفته بعد، قبل از اینکه به پ. یود. برسم برم رو رنج 55.

اما خب من هرروز ورزش صبحگاهی مو دارم و حواسم هست تا حد ممکن کربوهیدرات وارد بدنم نشه
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • نرگس، نسیم64
پاسخ
چه حس خوبیه به آدم میگن چقدر خوش استیل شدی Big Grin

منم وزن صبح امروزم 56.3 تا حالا این عددو ندیده بودم.. اینم حس خیلی خوبیه.

من متاسفانه وقت هایی که عصبی میشم دچار مشکل بازگشت غذا از مری میشم نمیدونم بهش چی میگن.. بعد از آی وی اف اولم این مشکلو پیداکردم. یادمه یه اسم پزشکی داره یه سوزش شدید تو ناحیه مری و گلومه انگار آتش گرفته.. یکسال یه شربتی میخوردم که ازون حال وحشتناک کم کم خوب شدم.. اما الان وقت هایی که عصبی میشم دوباره میاد.. این روزهام که همه غمگین و متشنجیم.. بهمین خاطر نمیتونم برنامه غذاییمو داشته باشم.
پاسخ
دنیا جون رفلاکس!
  • Donya
پاسخ
منم از امروز برگشتم به تنظیمات کارخونه این هفته دوبار فست فود خوردم هر چند خودم درست کردم ولی ناسالم بود
نمیدونم چرا خونه ی مامانم نمیشه رژیم گرفت
از این به بعد برم خونه ی مامانم مواد خوراکی با خودم میبرم
جالبه بابای من میگه بدن در ماه نیاز داره غذای فست فودیم بخوری
  • Pari
پاسخ
مرسی پروانه Big Grin مغزم سوخت اینقدر یادم نمیومد.. رفلاکس!

آرزو اگر بگم بابا راست میگن Big Grin من خودم یادمه بابام هرگز اجازه نمیداد سوسیس کالباس بخوریم.. یکی دوبار جایی خوردیم اومدیم خونه گفت دهانت بوی کالباس میده، و کلی دعوا مرافعه شد.. خلاصه من اوایل دانشجوییم که با بچه ها پیتزا و ساندویچ میخوردیم دل درد میگرفتم در حد مرگ!! بچه ها میگفتن طول میکشه تا آب بندی بشی.. قبلش هم همیشه خدا دل درد داشتم، دیگه بعدش خیلی وضع خراب بود.. یک سال اول دانشگاه که رد شد، کاملا آب بندی شدم! یعنی سنگم میخوردم طوریم نمیشد..
واقعا خیلی عجیبه.
  • Heven، Pari
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان