۱۴۰۰/۶/۱۲، ۰۳:۰۵ عصر
کباب شامی با گوجه ی سرخ شده
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
|
امروز غذا چی داری (۱) ++بدون عکس++
|
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• Almam، artatam، youtab، ترانه خانوم، ستیلیته،
۱۴۰۰/۶/۱۲، ۰۹:۵۶ عصر
نهار آبگوشت خودم کوکو سیب زمینی
شام شیر و کیک
۱۴۰۰/۶/۱۲، ۰۹:۵۸ عصر
شام تهچین مرغ ، ناهار فردا هویج پلو
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• Almam، artatam، Samin، youtab، ترانه خانوم، ستیلیته،
۱۴۰۰/۶/۱۳، ۰۹:۱۳ صبح
قیمه سیب زمینی
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• Almam، artatam، Samin، youtab، ترانه خانوم، ستیلیته،
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• artatam، Samin، youtab، ترانه خانوم، ستیلیته،
۱۴۰۰/۶/۱۳، ۱۱:۲۳ صبح
ناهار قارچ پلو
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• Almam، artatam، Samin، youtab، ستیلیته،
۱۴۰۰/۶/۱۳، ۱۲:۲۹ عصر
شام دیشبمون و ناهار امروزم:
سمبوسه به سبک هندی، که خمیرش رو خودم درست کردم (۲ پیمانه آرد گندم و یک چهارم پیمانه روغن و یک چهارم تا یک سوم پیمانه هم آب و کمی نمک رو با سری خمیرزن همزن برقیم زدم). برای مواد داخلشم سیبزمینی آبپز رو با کمی نخود فرنگی پوره کردم و با پیاز داغ و ادویههای خوب (کلی زیره و تخم گشنیز آسیابشده، پول بیبر و فلفل سیاه، زرچوبه و کمی پودر سیر و پودر پیاز و کاری) تفت دادم و کمی هم گشنیز و جعفری تازه بهش زدم. نتیجه با سس انبهی تند که از جنوب خریدیم عالی شد! صبحانه: آب سیبهویج و خرما پیارم
۱۴۰۰/۶/۱۳، ۱۲:۳۴ عصر
املت گوجه فرنگی
کاربرانی که از این پست تشکر کردند• Almam، artatam، nona، Samin، youtab، ترانه خانوم، |