امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
نوش جونت عزیزم…ما خودمون هم عاشقشیم پاییزیه قشنگ…
راستی پیامتو دیدم یادم رفت بگم
تو دستورش نصف پیمونه گردو هم داره،نگفته بودم؟Sad
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Donya
پاسخ
بچه ها برای صاف شدن شکم چی پیشنهاد می دید؟
پاسخ
من دیشب هات چاکلت خونگی فرانسوی درست کردم به عنوان شامSmile
راستش خیلی هوس کرده بودم…بعد با خودم گفتم از کجا میدونم سال بعد پاییز زنده ام؟
  • Donya، نسیمه جااان
پاسخ
لیدی Sad
عاشق دلیلت شدم پریSmile
  • 2015، lady، Pari
پاسخ
واییی پری Big Grin نه نگفته بودی...

خببب، حالا از طرز تهیه هات چاکلت فرانسوی بگو برامون.

تاپیک رژیم مون تو کل دنیا تکه بخدا .. خخخ ..

بنفشه.. سایز دور کمر و اینها الزاما ربطی به خوب بودن هیکل نداره.. هیکل خوب چربیش کمه عضله داره.. یکی ممکنه لاغر باشه همون پوست و استخون که گفتی ولی بدترکیب باشه! مثل خاله شوهر من Big Grin تناسب خیلی چیز خوبیه... ما هم که نمیدونیم با این اندازه ها.. آیا مثلا وای میسی شکمتو میدی جلو کمرتو گود می کنی؟ آیا مثلا پهلوهات چربی داره یا نداره.. خلاصه که...

من خودم تا جایی که بتونم همت کردم غذاهای ناسالمو حذف کنم ( من تقریبا یک روز درمیون یک بسته یا دو تا بسته بزرگ پفک میخوردم... هفته ای یکی دوبار چیپس میخوردم.. هر روز بیسکوییت و کیک بیرونی میخوردم)
بعد هم حرکات کششی انجام بدم که ستون فقرات و گردنم که بخاطر درس خوندن زیاد منحنی شده بود را تا حد قابل توجهی صاف کنم.. البته که هنوزم گردنم به سمت جلوعه.. مخصوصا دکلته می پوشم مشخص تر میشه..

خیلی خودتونو اسیر عدد و رقم نکنید.
  • 2015، lady، Pari، نرگس، نسیمه جااان
پاسخ
منم امروز برگشتم خونم انشاالله از فردا اول آبان شروع میکنم ورزشمو و سالم خوری
  • Donya، Pari
پاسخ
بنفشه جونم اصلا نمیشه از سایز گفت.. ببین من دور کمرم 75 عع.. اما چون مدل هیکلم ساعت شنیه و سینه و باسنم یه اندازه و نسبتا بزرگتر از هیکلمه دیگران فکر میکنند خط کمر کوچکی دارم.. خطای دیده دیگه..
یه بار دکتر تیروییدم به من گفت روی اعداد وزن و اعداد آزمایش و اینها فوکس نکن.. همیشه کلیت و معدل کارو ببین، منم واقعا قانع شدم Big Grin
  • Pari، نرگس، نسیمه جااان
پاسخ
دخترها برای صاف شدن شکم کاهش برنج به یکی دو وعده در هفته و خوردن عرق شیرین بیان بعد از غذا خوب عمل میکنه..

آفرین به اراده هاتون.. احسنت.. باریکلا.. من که امروز چهار تا بیسکوییت ارویو خوردم.. خدایا توبه..
  • 2015، lady، نرگس
پاسخ
اخه دو سال پیش تو پاییز هات جاکلت درست کردم…هات چاکلتم فقط تو سرما میچسبه دیگه…
سال پیش همش درگیر بابابزرگم و غم بودیم اصلا این خوشیای کوچیک به ذهنم نمیرسیدSad

تااینکه چندروز پیش تو یه ولاگ دیدم گفتم ولی باورم نمیشه دو ساله نخوردم…از کجا مبدونم سال دیگه پاییز زنده ام که الان خودمو محدود کنم؟Sad
البته انقدر شیرین شد تا اخر سال احتمالا فقط یک بار دیگه درست کنم اونم برف بیادSmile

دنیا من با دستور نواب درست کردم
۱/۵ فنجون شیر+چندتا چوب دارچین بذار یک ربع جوش بیاد فقط مواظب باش سر نره
بعد یک ربع اون چوب دارچینارو بردار و ۸۰ گرم شکلات+یه ذره نمک+۱ ق شکر+۱ ق پودر کاکائو اضافه کن
اون شکر میتونه حذف بشه یا کمتر بشه
مثلا من شکلات شیرین ریختم و نصف ق شکر خیلی شیرین شد…
نوش جونSmile
  • Donya، lady
پاسخ
نوش جونت.. خوب شد گفتی.. من که از بچگی همه طعم ها برام قوی تر از دیگرانه.. یعنی چیزی که من میگم خیلی شوره، خیلی شیرینه.. برای دیگران نرماله.. خداروشکر.. امیر بخاطر مشکل قلب پدرش عادت به خوردن غذای خیییلی کم نمک داره....
حالا فکر کن من یه چیز خییلی شیرین بخورم.. فکر کنم نورون های مغزم نیم سوز میشه Big Grin
  • Pari
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان