امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
خواص تخم بلدرچين از تخم مرغ بیشتر یا فرقی نداره؟
پاسخ
بچه ها منم از فردا میخوام کالری شماری کنم البته من ۱۲ کیلو تو یک سال و نیم با کالری شماری و ورزش کم کردم الان ۶ کیلو دیگه تا عید کم کنم عالی میشه

بچه ها که کالری شماری مکنید اون تعادل مجاز کالری که میخورید بازم کاهش دارید؟؟؟مثلا من مجازی برای هفته ایی یک کیلو ۱۳۰۰ تاس ولی اگه اینقدر بخورم حتی ۱۰۰ گرمم کم نمیکنم مجبورم کمتر بخورم

بچه ها اگه دوس دارید وزن هاتونو بگید با کالری مجاز ی جدول درست کنم ی چالش بزاریم تا شب یلدا
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
پاسخ
میس شین مربی من کالری زیر ۱۳۰۰ رو به عیچ عنوان توصیه نمیکنه
چون بدن میره تو فاز قحطی و اصلا لاغری بوجود نمیاد بلکه اضافه وزن میاد(که اینو من چند ساله تجربه کردم بخاطر همینه الان اصلا زیر اصولم نمیرنم…هی لاغر میشدم هی چاق میشدم اما خداروشکر الان همه چی میخورم ولی چاق نمیشم لاغر هم میشم)

مربیم همون اول گفت ممکنه حتی کالری الانتون زیر ۱۳۰۰ باشه ولی باید همین کالری یا حتی بیشتر رو بخورید ممکنه اولش یه ذره چاق بشید اما از اول پایه رو درست بنا میکنید
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • miss shin
پاسخ
ممنون پری جان پس منم سعی میکنم کالری رو برسونم ۱۳۰۰ ورزش رو بیشتر کنم شاید موثر باشه
من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...
  • Pari
پاسخ
میس شین جان کالری رو ۱۳۰۰ نگه دار ولی پروتیین رو ببر بالا و ورزش رو بیشتر کن قطعا پیشرفت رو متوجه میشی
پسر ۱۹ ماه ❤
پاسخ
روز چهارم:

صبحانه:یدونه نون تست پروتئینی+یه ذره کره و شیره+۱/۴ موز+یدونه خرما
ناهار:سالاد+سس ماستی+یدونه نون پروتئینی+دو تا ک*ت*ل*ت کوچولو
میانوعده:یه لیوان اب طالبی+یه لیوان شیرکاکایو خونگی+یه تکه کوچک کیک(خیلی کوچک بود‌ واقعا)+یدونه نارنگی
شام:۲ تا تست پروتینی+الویه(کالریشو جداگانه زدم)

۱ ساعت ورزش مقاومتی
  • Donya
پاسخ
دنیا جانم ممنونم که توضیح دادی
... 
منم همیشه esr و wbc ایم بالاست خیلی
برام جالب شد یه تحقیقی کنم و به دکترمم بگم
Heart  پسر دو ساله من  Heart
  • Donya
پاسخ
یوتاب جان دنیا جان همسر من هرچی آزمایش میده فقط rf بالاست. اولش درد شدید مفاصل و تب داشت دو ماه هرچند وقت یه بار مفاصلش درد میگرت و تب میکرد. Rf, crp و wbc بالا بود به مرور اونا درست شد فقط rf مونده.یه سری آزمایشای تخصصی هم تحت نظر دکتر روماتولوژیست داده ولی همش منفی بوده. از این سر در میارین شما که چیه؟
  • Donya
پاسخ
صنوبر سابقه خانوادگی روماتیسم ندارن؟
هنوزم درد مفاصل داره به صورت متقارن؟ مثلا دوتا زانو ها یا دو تا مچ دست ؟
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
پاسخ
نسیمه جان سابقه ندارن.نه دیگه هیچ دردی نداره خداروشکر.فقط یه بازه دو ماهه بود که هفته ای یه بار تب و درد مفاصل داشت.
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان