امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تبادل نظر بچه های رژیم کاهش وزن
کیانا جان با مربی آنلاین ورزش کن. من یه چند ماه یه روز در میون کلاس داشتم. خیلی خوب بود. قشنگ به نفس زدن و عرق کردن میافتادم. هم کاردیو مثل طناب زدن و هم استقامتی بود ...منم اگه بخوام خودم با یوتیوب ورزش کنم تنبلی میکنم.

بچه ها من قراره چند روز دیگه رژیم رو شروع کنم. این دو سه روز دارم خودمو با انواع غذاها و شیرینی های موجود خفه میکنم.
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • **ماهور**، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
من تو صفحه های رژیمی که تو اینستا دارم، میبینم که پروتئینشون رو با سینه مرغ و سفیده تخم مرغ زیااااد(در حد ۱۰-۱۵ تا در کل روز) و یه وعده پروتئین وی پر میکنن. و این روند هر روز ادامه داره. یعنی تقریبا هر روز غذاشون اینه.
من خودم نان پروتئین خریدم مارک سه نان. هر اسلایسش اندازه ۲ یا ۳ تا سفیده پروتئین داره.هر روز هم گوشت یا مرغ رو دارم تو برنامم. فکر نکنم پروتئینم پر بشه ظرفیتش ولی خیلی هم سخت نمیگیرم.
مغزیجات خام هم عالیه و به شدت پروتئین داره. عدس و حبوبات هم همینطور. میتونین تو سالاد استفاده کنین.

اوتمیل همراه با شیر و مغزیجات هم عالیه واسه صبح یا میان وعده

پری اتفاقا ورزش کردن اشتهای منو کور میکنه، جالبه. البته تو فصل گرما اینجوری بودم. تو سرما رو نمیدونم

واسه ورزش من فعلا شبا میرم پیاده روی. وقتی ۲ هفته از دوزدوم واکسنم بگذره هم میرم باشگاه. البته صبح زود که خلوت خلوت باشه
  • شماره مجازی تیندر، نسیم64، پری سیما
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۱۱، ۰۹:۳۳ صبح)Mari90 نوشته است: بچه ها شما چطور جلوی نون تازززه و پنیر مقاومت میکنید !!
رفتم نون خریدم یه عالمه با پنیر خوردم هرچند که صبحانه میخواستم اوتمیل بخورم!

منم نمی تونم مقاومت کنم Big Grin

برای پروتئین منم خیلی مشکل دارم...
حبوبات هم که باید یه قابلمه بخوری یه ذره پروتئین بده!  Confused
مارک خوب پودر پروتئین هم نمی شناسم...
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
  • **ماهور**، Mari90، Mohad_1991، شماره مجازی تیندر
پاسخ
(۱۴۰۰/۷/۱۲، ۰۲:۵۳ عصر)Elham67 نوشته است: سلام
بچه ها واسه اوتمیل جو سوپ هم میشه استفاده کرد یا فرق داره اون؟؟

اوت یا یولاف همون جو دو سر هست که زیاد تو بازار ایران پیدا نمیشه مارک اُآب میزنه. 
این جو که ما تو سوپ میریزیم = بارلی هست
در واقع این اوتمیل ما بارلیمیل هست خخخ
ولی زیاد فرقی ندارن البته که بتاگلوکان جو دوسر که باعث لاغری و کاهش کلسترول خون و چربی خون میشه، بیشتر از جو عادیه

من که با جوپرک عادی درست میکنم
  • **ماهور**، Elham67، Mohad_1991، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام بچه ها این سوال منم مربوط میشه به همین بحث الان انواع جوهایی ک که ما داریم ایناس؟ جو دوسر، جو پرک، جو دو سر پرک؟ یعنی سه تاس
  • **ماهور**، Elham67، Mohad_1991، شماره مجازی تیندر
پاسخ
الهام باید با جو دوسر پرک درست بشه. مارک اُآب بگیر. اوناییش که رنگ بستش آبیه و روش نوشته مخصوص صبحانه.

صنوبر جو دوسر پرک همون جو دوسر هستش که پرک شده. مثل جو پوست کنده ی عادی که مدل پرک شده هم داره. جو دوسر واسه رژیم خیلی خیلی بهتره.

(۱۴۰۰/۷/۱۲، ۰۳:۲۷ عصر)Rose نوشته است:
(۱۴۰۰/۷/۱۱، ۰۹:۳۳ صبح)Mari90 نوشته است: بچه ها شما چطور جلوی نون تازززه و پنیر مقاومت میکنید !!
رفتم نون خریدم یه عالمه با پنیر خوردم هرچند که صبحانه میخواستم اوتمیل بخورم!

منم نمی تونم مقاومت کنم Big Grin

برای پروتئین منم خیلی مشکل دارم...
حبوبات هم که باید یه قابلمه بخوری یه ذره پروتئین بده!  Confused
مارک خوب پودر پروتئین هم نمی شناسم...

پودر پروتئین من میبینم اکثریت پروتئین وِی استفاده میکنن. معروف ترینش همینه. ولی واسه کسیه که فعالیت ورزشی بالا و روزانه داره. اگه بدون ورزش خورده بشه خوب نیست.به کلیه کبد فشار میاد
  • Elham67، Mohad_1991، Rose، Sufii، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، صنوبر۷۱
پاسخ
بچه ها،شکر قهوه ای،مزیتی بر شکر سفید داره یا نه؟
منظورم از لحاظ سلامتی هستش
گوش کن! نبض دلم زمزمه اش با تو یکیست ♥︎
  • Mohad_1991، شماره مجازی تیندر
پاسخ
سلام دوستان روزتون بخیر
بچه ها خیلی درگیر مصرف زیاد پروتیین نشین تا وقتی که فعالیت ورزشیتون زیاد نیس پروتیین از همون غذا دریافت کنین کافیه
من خودم سری قبلی که رژیم داشتم میانگین مصرف پروتیین روزانه ام تقریبا بین ۶۰ تا ۷۰ گرم بود بعضی روزا هم خیلی بیشتر میشد ولی خب میانگینش توهمین رنج بود اگه یادتون باشه وقتی انالیز بدن انجام دادم با اینکه نزدیک ۳۰ کیلو کاهش وزن داشتم و چربی از دست داده بودم توعضله سازیم موفق بودم وچن درصد عضله سازی هم داشتم
اونایی عضله از دست میدن که مصرف پروتیینشون خیلی پایین باشه و رژیم غذاییشون نامناسب باشه که اکثر ما اینطور نیستیم
اگرم میخواین پودر پروتیین مصرف کنین مارک پگاه برند خوبیه لااقل میشه بهش اعتماد کرد خیلی ازین مارکای خارجی رو توایران جعبه رو پرمیکنن حالا چی قاطیش میکنن نمیدونیم سخته بشه اصلشو پیدا کرد

نسیمه جان هردوتا تقریبا کالری برابری دارن و عوارض یکسان
از شیرین کننده استویا استفاده کن که تاثیری روی قندخون نداره و کالریشم ناچیز

کیانا میفهمم چی میگی ورزش توخونه واقعا سخته مخصوصا ورزش مقاومتی Undecided
اگه برات مقدوره یه وسیله ورزشی بگیر توخونه باهاش کار کن رومن که خیلی خوب جواب داد  
من دوچرخه ثابت خیلی دوس دارم کارکردن باهاش راحت مثل تردمیل طاقت فرسا نیس بهتر از اونم لاغر میشی کالری سوزی بیشتری داره  
روزی یکی دوساعت باهاش کار کنی نتیجه خوبی میگیری 
اگه خواستی بخری بگو من پیج اون جایی روکه ازش خریدم برات بفرستم برای من از تهران فرستادن شهرستان اصن فکر نمیکردم بتونم بهشون اعتماد کنم چون هرچی دستگاه ورزشی خریده بودم توشهر خودمون بود ولی راضی بودم خداروشکر قیمتاشونم عالیه
مهدیس هستم
  • **ماهور**، Mari90، Sufii، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
خوب نوبتی هم باشه نوبت اعلام وزنه Big Grin
بنده ۱ کیلو کاهش پیدا کردم و ۸۲ شدم Smile
تا به کجا کشد مرا ، مستی بی امان تو Heart
  • **ماهور**، Mari90، آیسان ۹۶، شماره مجازی تیندر، نسیمه جااان
پاسخ
من شنبه میام‌ میگم

افرین آلما. خیلی خوبه