امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...)
#3
برای شیدا جونم
شنیسل مرغ با سس قارچ و سبزیجات برای شش نفر :

۲ تا سینه مرغ رو برمیداریم و با ضخامت یک سانت از پهلو برش میزنیم.

- دو طرف مرغ ها رو نمک و فلفل میزنیم
- روی سطح کار سلفون مبکشیم هر تکه مرغ رو میذاریم روی سلفون و سلفون رو روش برمیگردونیم حالا با وردنه روش میزنیم تا یکنواخت ضخامت مرغ به نیم سانت برسه
- داخل کاسه ۳ تا تخم مرغ با یک ق غ سس خردل قاطی میکنیم خوب
- تو یه بشقاب یا کاسه مسطح پودر سوخاری پولکی نصف ق چ نمک نصف ق چ فلفل نصف ق چ پاپریکا بهش اضافه میکنیم
-تو‌یه بشقاب یا ماسه مسطح دو پیمانه ارد گندم میریزیم نصف ق چ نمک نصف ق چ فلفل نصف پاپریکا و کمی پودر سیر و پودر پیاز اضافه و مخلوط میکنیم
- حالا سینه مرغ رو تک تک اول داخل ارد میذاریم هر دو طرف رو قشنگ تو ارد میذاریم ارد اضافی رو میتکونیم حالا میذاریمش داخل مخلوط تخم مرغ و خردل و در نهایت تو پودر سوخاری پولکی میذا یم و فشرده میکنیم پودر رو روی مرغ
- تو ماهیتابه روغن میذاریم وقتی داغ داغ شد هر طرف رو حدود ۴ دقیقه میگذاریم حرارت متوسط باشه ۴ دقیقه کاملا کافیه
- شنسلا رو رو حوله کاغذی مبچینیم و روغنشو میگیریم و تمام
- ازونور موازی با درست کردن شنیسل ۷-۸ تا سیب زمینی کوچیک رو حدود نیم ساعت اپز میکنیم
- تو یه قابلمه کره میزیم دو یه حله سیر رو له میکنیم میزیم توش و هم میزنیم تا یکم بوش دربیاد حالا قارچای خورد شده رو اضافه میکنیم و میذاریم ابش کامل کشیده بشه حالا ترکسیب خامه صبحانه و یکم شیر رو بهش اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل و جوز هندی حدود ده دقیقه هم میزنیم یکم غلیظ شد سس هم حاضره
- تو قابلمه کمی کره و سیر له شده اضافه میکنیم سیب زمینیای درسته رو توش تفت میدیم و میچرخونیم کنی نمک و فلفلم اضافه میکنیم سبزیجات دیگه مثل بروکلیم خواستیم اضافه میکنیم پنج دقیقه تفت خورد کافیه
شنیسلا رو با دورچین سبزیجات میچینیم
سس رو هم جدا سرو میکنی
نوش جان

سس خردل داخل تخم مرغ نکته حیاتیه Smile
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، Gitii، mahtakhanoum، Sufii، Targol، youtab، شیدا
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۰۰ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۰۸ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط nona - ۱۴۰۲/۱/۲۹، ۱۱:۵۱ عصر
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Nedaaa28 - ۱۴۰۲/۲/۱۶، ۰۱:۲۶ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Nedaaa28 - ۱۴۰۲/۲/۱۶، ۱۱:۰۷ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط mahtakhanoum - ۱۴۰۲/۲/۱۶، ۰۸:۵۶ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Sufii - ۱۴۰۲/۲/۱۶، ۱۱:۴۹ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Nedaaa28 - ۱۴۰۲/۲/۱۶، ۱۱:۵۹ صبح

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان