امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...)
#1
تاپیک رو با پاچینی استارت میزنم  Angel

[تصویر:  pachini-morgh_i4x5.jpg]

پاچینی از بازوی مرغ درست میشه
من همیشه بازو و بال ها رو جدا بسته بندی می کنم
بازوها برای پاچینی
بال ها برای ته دیگ یا ته چین

من برای پاچینی، اول بازوها رو از شب قبل با نمک و فلفل مزه دار می کنم بعد اونها رو این شکلی می کنم، یعنی گوشت رو از استخوان جدا می کنم:
[تصویر:  fo3994_zv6s.jpg]

در مرحله ی بعد هم، اول میزنم توی تخم مرغ و بعد هم توی آرد سوخاری و در روغن شناور سرخ می کنم...
یه مدل هم آرد سوخاری رو با ادویه مزه دار می کنم با این مواد: پودر سیر، پودر گوجه (زود می سوزه و پاپریکا برای رنگ بهتره)، آویشن، نمک و فلفل... این ترکیب خیلی می تونه متنوع باشه... من چشمی و با مواد در دسترسم میزنم:

[تصویر:  photo_2023-01-05_21-50-17_z2l7.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، youtab، آیسان ۹۶
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۰۰ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۰۸ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط nona - ۱۴۰۲/۱/۲۹، ۱۱:۵۱ عصر
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Nedaaa28 - ۱۴۰۲/۲/۱۶، ۰۱:۲۶ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Nedaaa28 - ۱۴۰۲/۲/۱۶، ۱۱:۰۷ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط mahtakhanoum - ۱۴۰۲/۲/۱۶، ۰۸:۵۶ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Sufii - ۱۴۰۲/۲/۱۶، ۱۱:۴۹ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Nedaaa28 - ۱۴۰۲/۲/۱۶، ۱۱:۵۹ صبح

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان