امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...)
#2
برای سیب زمینی سوخاری
من اول سیب زمینی ها رو برش های تقریبا یکدست میزنم (در حد توان Smile)
میذارم توی اب و دو سه بار می شورم که نشاسته ش تا حد ممکن خارج بشه...
بعد میریزم توی آب جوش که یکم نمک هم بهش میزنم، و میذارم حدود 5-10 دقیقه ای بجوشه (بسته به ضخامت سیب زمینی)، و اینقدر باید نیم پز بشه که با چنگال راحت له نشه...
بعد آبکش می کنم و با دستمال خشکشون می کنم
و در روغن شناور سرخ می کنم... سیب زمینی ها نباید روی هم بیفتن...

[تصویر:  photo_2023-01-05_21-30-18_0tg5.jpg]

در ادامه میشه سیب زمینی ها رو توی پودر ادویه خوابوند...
ترکیبات رو من چشمی میریزم، می تونید تست کنید با هر کدوم اکی بودید ادامه بدید
پودرهای سیر، پیاز، پاپریکا، اویشن، نمک و فلفل، جعفری یا ریحون خشک...
[تصویر:  photo_2023-01-05_21-30-21_x4f2.jpg]

ترکیب ادویه (سیب زمینی هایی که روغنشون از الک رفته رو توی این پودر میریزم و میندازم بالا و پایین تا همه جاشون ادویه ای بشه... اگه روغن روشون باشه، ادویه ی بیشتری بهشون می چسبه که به نظر من خیلی هم خوشمزه تره ولی خب کالریشون هم بالاتره دیگه Big Grin ):
[تصویر:  photo_2023-01-05_21-30-23_cck.jpg]
آزاده نزادیـم کـه آزاد بمیریـم
با گریه بزادیم و به فریاد بمیریم
با جبر و جهالت به جهان پای نهادیم
تا عاقبت از این همه بیداد بمیریم
[-] کاربرانی که از این پست تشکر کردند
  • Almam، sims s، youtab، آیسان ۹۶، ستی‌لیته
پاسخ


پیام‌های داخل این موضوع
انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۰۰ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Rose - ۱۴۰۱/۱۰/۱۶، ۱۲:۰۸ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط nona - ۱۴۰۲/۱/۲۹، ۱۱:۵۱ عصر
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Nedaaa28 - ۱۴۰۲/۲/۱۶، ۰۱:۲۶ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Nedaaa28 - ۱۴۰۲/۲/۱۶، ۱۱:۰۷ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط mahtakhanoum - ۱۴۰۲/۲/۱۶، ۰۸:۵۶ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Sufii - ۱۴۰۲/۲/۱۶، ۱۱:۴۹ صبح
RE: انواع سوخاری (سبزیجات، گوشت و...) - توسط Nedaaa28 - ۱۴۰۲/۲/۱۶، ۱۱:۵۹ صبح

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: